Tinder-mätsin kuvasta paljastui härski yksityiskohta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tinderissä on yleistä, että ihmiset julkaisevat profiilissaan myös kuntosalilla otetun peiliselfien. Sanfrancisolainen Dalia Malek yllättyi, kun hänen Tinder-mätsinsä kuvan taustalla oli alaston mies. Hän päätti mainita asiasta kuvan ottaneelle.

Komedienne Dalia Malek sai mätsin Hideo-nimisen sushikokin kanssa Tinder-sovelluksessa. Nainen kirjoitti miehelle, että hänen kuvassaan taka-alalla olevan miehen penis näkyy. Hideo vastasi naiselle haistatteluviestillä.

Nainen päätti julkaista sekä Hideon salikuvan että heidän viestikeskustelun Twitteriin. Osa kuvat nähneistä naisista olisi kiinnostunut tietää, kuka sukuelimet levällään kuvassa istuva herra mahtaa olla. Hideosta tuskin kiinnostuu enää kovinkaan moni.