Ariana Granden tatuoinnista tuli nettivitsi – nyt julkaistaan jo pilaversioita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Ariana Grande halusi kämmeneensä tatuoinnin, jossa piti lukea 7 Rings hänen listahittinsä mukaan. Valitettavasti tatuoinnissa lukikin ”japanilainen pöytägrilli”. Kun nainen yritti korjauttaa kanjimerkkejä, luki tatuoinnissa lopulta: ”Japanilainen pöytägrilli sormi” sydänsymbolilla varustettuna.

Nyt ihmiset ovat julkaisseet omia pilailuversioitaan sosiaaliseen mediaan. Ihmiset ovat kirjoittaneet kämmeneensä erilaisia keittiövälineitä sekä tietysti japanilaisen pöytägrillin Ariana Granden tyyliin. Laulajan tatuoinnista on toisin sanoen tullut vitsi.

LaserAway-niminen yritys tarjosi äskettäin Ariana Grandelle 1,5 miljoonaa dollaria nolon tatuoinnin poistamisesta. Sopimukseen kuuluisi markkinointiin liittyvä yhteistyö ja medianäkyvyys. Ariana Granden manageri Scooter Braun vastasi tarjoukseen myöntävästi.