Naisella aviomies, kihlattu ja kaksi poikaystävää – samanaikaisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Mary Crumpton huomasi tavallista avioliittoa kokeiltuaan, että hänestä ei ole yksiavioisuuteen. Crumpton on kiinnostunut viettämään aikaansa useamman kumppanin kanssa kerrallaan. Nyt hänellä on yksi aviomies, kihlattu ja kaksi poikaystävää.

Neljän miehen suhde kuulostaa joidenkin mielestä kauhuskenaariolta. Mary Crumpton on kuitenkin äärimmäisen onnellinen nykyisen järjestelyn vuoksi, koska hän tunsi olleensa aiemmin sidottu yhteiskunnan odotuksiin perinteisestä naisen ja miehen välisestä suhteesta. Polyamorinen liitto tarkoittaa sitä, että parisuhteen osapuolilla voi olla useampia kumppaneita samaan aikaan.

Mary Crumpton tunsi aiemmin syyllisyyttä kiinnostuessaan muista miehistä avioliiton aikana. Nykyisin hän saa vapaasti toteuttaa itseään ja tunteitaan, mutta samalla hän myöntää oppineensa kommunikoimaan paremmin kumppanien kanssa. Asioista on pystyttävä keskustelemaan avoimesti. Hän ei halua aliarvioida yksiavioisuutta – se sopii joillekin. Hän itse ei kuitenkaan ole valmis viettämään koko elämäänsä yhden ja saman kumppanin kanssa.