Mitä ihmettä? Mies haluaa näyttää hirviöltä – tässä tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Daniel Perera näyttää kaikkea muuta kuin tavalliselta 23-vuotiaalta mieheltä. Hän on mieltynyt äärimmäiseen tyyliin, jossa hän verhoutuu kirkkaisiin sävyihin ja luo samalla vaikutelmaa hirviömäisestä olemuksesta. Hän on värikäs monsteri.

Hän on kuin karkkikaupan kauhuolio tai hirvittävä hammaspeikko. Värikkääksi olennoksi pukeutuva Daniel Perera sanoo, että erikoinen tyyli antaa hänelle syyn olla oma itsensä. Mies on kuin maskotti värikkäine rooliasun lisäosineen. Hänen äitinsä ei hyväksy pukeutumistapaa, koska hän pelkää poikansa joutuvan liikaa arvostelun kohteeksi.

Aiemmin koulukiusattu Daniel Perera löysi tyylinsä muutama vuosi sitten, ja on kasvattanut vaatekokoelmaa sen jälkeen melkoisesti. Samaa tahtia on kasvanut hänen itsetuntonsa. Perera ei enää välitä muiden mielipiteistä.