Suunnitteletko remonttia? Tämä asia kannattaa tehdä ensimmäiseksi

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Useimmilla on selkeä visio siitä, minkälaiseksi kotinsa haluaa remontoida. Kannattaa kuitenkin suunnitella ja laskea tarkkaan enneen vasaraan tarttumista. Yksi asia auttaa säästämään selvää rahaa ja välttämään virheitä.

Sisustussuunnittelija Gabriela Gargano vinkkaa PureWow-lehdessä, että jokaisen remonttia haaveilevan tai suunnittelevan kannattaa liittyä aihealueeseen kuuluvien firmojen postituslistoille. Olipa kyseessä sitten rautakauppa, sisustusliike tai maalausfirma, voi sähköpostitarjousten avulla säästää suuria summia rahaa. Samalla voi saada kullanarvoisia vinkkejä.

Sen lisäksi, että tavarataloilla on suuria alennuskampanjoita useamman kerran vuodessa, saattaa yritys lähettää asiakkailleen myös ajankohtaisia vinkkejä ja neuvoja erilaisten remonttien tekemiseen. Kannattaa myös soitella rautakauppoihin ja kysyä, olisiko heillä jotain ylijäämäeriä edullisemmalla hinnalla.