VR-pelien virtuaalipuisto Pikseli laajensi Ideaparkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Virtuaalitodellisuudessa pelattaviin peleihin erikoistunut virtuaalipuisto Pikseli on laajentanut toimintaansa Lempäälän Ideaparkiin, jossa se on avattu Särkänniemen sisähuvipuisto Zonesin yhteydessä. Kyseessä on Pikselin ensimmäinen toimipiste pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

– Virtuaalitodellisuus mahdollistaa elämyksiä, joita muuten ei ole mahdollista kokea. Voit Kiipeillä Mount Everestillä tai lentää pilvenpiirtäjien yllä, kertoo Pikseli Arcaden operatiivinen johtaja Mirka Löfman.

Särkänniemen sisähuvipuistoon tulee 12 pelitilaa ja laaja pelivalikoima, jota myös päivitetään tarpeen mukaan. Ensimmäisenä virtuaalipuistoon pääsivät tällä viikolla tutustumaan syöpään sairastuneet lapset, joilla ei tartuntariskin vuoksi ole mahdollista vierailla puistossa normaalien aukioloaikojen puitteissa.