Julianne Hough rannalla – punainen uimapuku pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough meni naimisiin NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa idyllisissä ulkona pidetyissä häissä Idahossa. Pian häiden jälkeen Julianne muutti ulkonäköään värjäämällä vaaleat pitkät hiuksensa punaisiksi.

Viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta viettänyt näyttelijäkaunotar on nyt esitellyt upeaa rantakuntoaan sosiaalisessa mediassa. Hough poseeraa nimittäin vauhdikkaissa kuvissa, joissa hänellä on yllään punainen uimapuku.

View this post on Instagram

💛⁣⁣ 📷: @brookslaich

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on

View this post on Instagram

Expectation vs. reality…⁣ 📷: @brookslaich

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on

Viime syksynä Julianne Hough esiteli julkisuudessa uuden hiustyylinsä leikattuaan itselleen polkkatukan ja etuhiukset. Naisen mukaan hän joutui tekemään tuolloin muodonmuutoksen, koska punaisten hiusten vaalentaminen sai hänen hiustensa latvat haaroittumaan.

Uusimmat