Julianne Hough rannalla – punainen uimapuku pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough meni naimisiin NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa idyllisissä ulkona pidetyissä häissä Idahossa. Pian häiden jälkeen Julianne muutti ulkonäköään värjäämällä vaaleat pitkät hiuksensa punaisiksi.

View this post on Instagram

🤪⁣ 📷: @brookslaich

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on

Viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta viettänyt näyttelijäkaunotar on nyt esitellyt upeaa rantakuntoaan sosiaalisessa mediassa. Hough poseeraa nimittäin vauhdikkaissa kuvissa, joissa hänellä on yllään punainen uimapuku.

View this post on Instagram

💛⁣⁣ 📷: @brookslaich

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on

View this post on Instagram

Expectation vs. reality…⁣ 📷: @brookslaich

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on

Viime syksynä Julianne Hough esiteli julkisuudessa uuden hiustyylinsä leikattuaan itselleen polkkatukan ja etuhiukset. Naisen mukaan hän joutui tekemään tuolloin muodonmuutoksen, koska punaisten hiusten vaalentaminen sai hänen hiustensa latvat haaroittumaan.