Nainen meni rasvaimuun – heräsi nenä leikattuna

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneusleikkauksissa on aina omat vaaransa, mutta harva operaatioon menevä voisi kuvitella, että kirurgit tekisivät jotain aivan muuta kuin mistä heidän kanssaan on sovittu. Nyt niin on kuitenkin käynyt eräälla naiselle, joka luuli menneensä rasvaimuun.

Operaation jälkeen nainen heräsi huomatakseen, että jostain syystä hänen nenänsä oli operoitu, vaikka sellaisesta ei oltu sovittu etukäteen. Mariela-niminen nainen on nyt noussut otsikoihin tapauksella, joka hakee vertaistaan. Nainen kertoi asiasta E! Onlinen Botched-realitysarjan haastattelussa.

41-vuotias nainen kertoi pitäneensä omasta nenästään, joka nyt kuitenkin operoitiin ilman hänen lupaansa. Lääkäri kertoi naiselle korjanneensa nenän palveluksena kaupan päälle.