Uuden parisuhteen teesit – sitoudu näihin niin onnistut

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kun kaksi ihmistä ihastuu ja päättää seurustella keskenään, kannattaa heidän unohtaa kaikki pinnalliseen deittikulttuuriin liittyvät säännöt ja peliliikkeet. Ainoastaan aidosti suhteeseen heittäytymällä on mahdollista myös onnistua vuosisadan rakkaustarinassa.

Uudet parisuhteet voivat olla haastavia, mutta niistä voi parhaimmillaan saavuttaa yhden elämänsä parhaimmista asioista. Elite Daily on nyt vinkannut kahdeksan mantraa, joita noudattamalla kumppanukset voivat ovat yhdessä yhtä onnellisia kuin pariskunnat ennenvanhaan. Näiden teesien avulla voi olla itsevarma ja rauhallinen.

Valitsen tämän ihmisen rinnalleni tällä hetkellä

Kunnioitan meidän välistä yhteyttä

Olen kiitollinen elämän ja läheisyyden jakamisesta hänen kanssaan

Minulla on edelleen aikaa itselleni, harrastuksilleni, ystävilleni ja perheelleni

Olin sinut itseni kanssa ennen parisuhdetta, ja aion olla sitä myös jos suhde päättyy

En salaile tunteitani tai ajatuksiani kumppaniltani

En häpeä kertoa tarpeistani ja haluistani