Äiti piilotti setelin roskaan – kukaan perheestä ei kerännyt 48 tunnin aikana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monissa perheissä on liiankin tuttua se, että perheenäiti siivoaa päivät päästään, kun osa perheenjäsenistä ei jaksa viedä edes likaisia astioita pestäväksi. Nyt Miranda Crimbring on keksinyt perheenjäsenilleen nerokkaan testin.

Nainen on pannut kylpyhuoneen lattialle roskan, jonka toiselle puolelle on kiinnitetty vitosen seteli. Hän oletti, että joku muu perheestä tajuaisi nostaa roskan roskikseen. Samalla saisi itselleen palkinnon.

Harmikseen perheenäiti kuitenkin huomasi, että kukaan ei nostanut roskaa roskikseen edes kahden vuorokauden aikana. Ei edes hänen aviomiehensä. Testistä on tullut viraalihitti.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218175846853474&set=a.1790238161570&type=3&theater