Donald Trump uhosi Twitterissä – Alec Baldwin pelkää turvallisuutensa puolesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Alec Baldwin on esittänyt Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia Saturday Night Live -sketsiohjelman parodioissa vuosikausien ajan. Nyt Donald Trump on kirjoittanut Twitteriin, että presidentti ei hyväksy sketsiohjelmia ja koko NBC-kanavan valeuutisiin keskittyvä toiminta tulisi estää.

Näyttelijä Alec Baldwin on kertonut Donald Trumpin twiittien jälkeen pelkäävänsä oman ja perheensä turvallisuuden puolesta. Mies ihmetteli, kuinka hänen vitsinsä menevät niin ihon alle. Donald Trumpin raivo saattaa kuitenkin näkyä myös hänen kannattajiensa toiminnassa ikävällä tavalla ja Baldwin on aidosti huolestunut turvallisuudestaan.

Alec Baldwin kertoi huolestaan Dworkin Report podcast-ohjelman vieraana. The Guardianin mukaan suuttumusta aihettanut sketsi irvaili Donald Trumpin julistamalle kansalliselle hätätilalle, jotta hän saisi rahoituksen Meksikon muurin rakentamiseen.