Kylie Jennerin sydän särkyi pettäjäbestiksestä – ei usko todeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koripalloilija Tristan Thompson jäi jälleen kiinni Khloe Kardashianin pettämisestä. Tällä kertaa salarakkaana oli Kylie Jennerin paras kaveri Jordyn Woods.

Koko Kardashian-Jennerin perhe aikoo nyt katkaista välit Jordyn Woodsiin. 21-vuotias somejulkkis on Kylie Jennerin pitkäaikainen ystävä ja parhaista kavereista parhain. Kylie Jenner on ollut surun murtama, eikä hän tiedä, kuinka tilanteeseen tulisi suhtautua. Khloe Kardashian on myös pettynyt, eikä kukaan perheestä ole uskoa asiaa todeksi.

Khloe Kardashian sai tietää Tristan Thompsonin uskottomuudesta lukuisista eri lähteistä. Hän jätti True-tyttären isän välittömästi. Jordyn Woods ja Tristan Thompson olivat olleet läheisissä tunnelmissa koripalloilijan Los Angelesin talolla viime sunnuntaina järjestetyissä kotibileissä, E! News uutisoi.