Räppäri Lil Xanin tyttöystävän epäillään teeskennelleen raskautensa – näin vastasi syytöksiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Lil Xan on tyttöystävänsä kanssa hämmentävien syytösten keskellä. Pariskunnan väitetään teeskennelleen odottavansa lasta.

Lil Xan ja Annie Smith ilmoittivat aikaisemmin helmikuussa odottavansa lasta. Taannoin Smith esitteli Youtube-videollaan puhelimellaan olevia ultraäänikuvia. Hän kertoi olevansa raskaana yhdeksännellä viikolla.

Video herätti kuitenkin epäilyksiä fanien keskuudessa. Räppärin tyttöystävän esittelemien kuvien huomattiin muistuttavan epäilyttävästi kuvia, joita Googlen kuvahaku tarjoaa ”week 9 ultrasound”, eli 9. viikko ultraääni -hakusanoilla.

Annie Smith kertoi E! News -sivustolle olevansa pettynyt syytösten vuoksi. Hän väittää jonkun photoshopanneen videolla näkyvät kuvat ja ladanneen ne Googleen jonkun muun nimissä.