Instagram-mallikaunotar nudebikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa. Pääasiassa Jordan julkaisee Instagramissa seksikkäitä kuvia itsestään bikineissä tai muuten vähäpukeisena.

View this post on Instagram

You mean the world to me 💕 currently in AZ! Who’s out here 🤙🏼

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Los Angelesissa asuva DJ-mallikaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut todella näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nyt hänet nähdään poseeraamassa nudevärisissä bikineissä. Taannoin Jordan kertoo tehneensä kahden vuoden ajan paljon töitä saavuttaakseen unelmavartalonsa, ja nyt hän on sen saavuttanut.