Suosikkitubettajat elävät kaksoiselämää – video paljastaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vuonna 2005 perustettu YouTube on vuosien varrella noussut yhdeksi internetin suosituimmista verkkosivuista. Sivustolla voi törmätä muun muassa erimaalaisiin ja -ikäisiin YouTube-tähtiin, jotka ovat keränneet jopa miljoonia seuraajia kertomalla eri aiheista ja tavallisesta elämästään.

Nämä ihmiset saattavat jopa elää pelkästään näitä videoita tekemällä. Aivan kaikkien tubettajien elämä ei kuitenkaan ole aivan sitä, miltä se katsojille saattaa vaikuttaa.

Osa nettitähdistä elää nimittäin salattua kaksoiselämää kameran ulkopuolella. Nicki Swiftin mukaan monikaan ei välttämättä tiedä esimerkiksi kuinka rikas meikkiguru Jeffree Starr oikein onkaan. Herra tienaa vuosittain satoja miljoonia dollareita eri yrityksistään, ja hän omistaa miellyttävät kolme kartanoa ja oman vuorensa.