Demi Rose loksauttaa leuat – somekuvista ei muotoja puutu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Demi Rose on noussut Instagram-tähteyteen hänen kurvikkaan vartalonsa ja sitä esittelevien vähäpukeisten kuviensa ansiosta. Viime viikkoina Demi on julkaissut seuraajiensa iloksi kuvamateriaalia taannoiselta Aasian lomaltaan Thaimaan Phuketista.

View this post on Instagram

Put your number in my Motorola @dannydesantos 📷🖤

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Nyt Demi poseeraa näyttävissä kuvissa Instagramissa, jossa hän on esitellyt rantakuntoaan violetteihin bikineihin sonnustautuneena. Samoissa bikineissä hän poseerasi taannoin tuktuk-taksin kyydissä.

23-vuotias Demi Rose sai taannoin oman Demi Rose App -älypuhelinsovelluksensa. Hänet on totuttu näkemään todella näyttävissä asuissa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa. Esimerkiksi Instagramissa Demi on saanut suuren suosion, sillä hänen päivityksillään on nykyisin jo yli kahdeksan miljoonaa seuraajaa.