Sisustussuunnittelija Joanna Gaines vinkkaa: ”Suosi samankaltaisia kuvioita ja muotoja!”

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen sisustussuunnittelija Joanna Gaines on yksi maailman tunnetuimmista kotien tyyliasiantuntijoista. Nyt hän on paljastanut parhaimman sisustusvinkkinsä PureWow-julkaisulle. Kyseessä on yksinkertainen ja edullinen tapa saada tyyliä asuntoon.

Joanna Gainesilla on yli kymmenen miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Hän kertoo PureWow-sivustolla, että sisustamisessa kannattaa suosia samankaltaisia kuvioita kaikissa huoneen tekstiileissä ja elementeissä. Jos esimerkiksi matossa on tiettyjä muotoja, kannattaa kuviota hyödyntää myös huoneen muissa tekstiileissä ja esineissä.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki sisustustyynyt, matot ja verhot tulisi olla identtisellä kuosilla varustettuja. Sen sijaan kuvioinnin muotokieli kannattaa pitää samankaltaisena. Kokosimme esimerkkikuvia Joanna Gainesin Instagramista.