Auto jätti peniksen muotoisen jäljen parkkipaikalle – omistaja sai sakot

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Tennesseessä asuva Kathryn-niminen nainen oli lähtenyt eräänä aamuna töihin Honda-merkkisellä ajoneuvollaan. Yön aikana oli satanut hieman lunta, joten parkkipaikka oli peittynyt kevyestä lumikerroksesta – lukuunottamatta auton alle jäänyttä asvalttia.

Kathryn ei kuitenkaan ajatellut asiaa sen kummemmin, vaan ajoi autollaan töihin. Nainen sai viikkoa myöhemmin sähköpostia asunnonomistajien yhdistykseltä, että naiselle on annettu ajoneuvojen ja lumen vuoksi sadan dollarin sakot. Kathryn ei ymmärtänyt syytä, ja sai myöhemmin kuvatodisteen asiasta.

Hänen autonsa oli jättänyt parkkipaikalle muodon, joka muistutti penistä. Joku oli ottanut siitä kuvan ja pahoittanut mielensä. Kathryn nauroi katketakseen ja ilmoitti, että ei pystynyt kontrolloimaan lumen ja sulan muodostamia kuvioita parkkipaikalla, eikä siten suostunut maksamaan sakkoja. Hän kertoi tarinansa Redditissä ja siitä on uutisoinut myös LAD Bible.

HOA is fining me for something beyond my control from fuckHOA

View post on imgur.com

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.