Miesten päiväuni Kate Upton alusvaatekuvassa – tavallista muodokkaampana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Upton paljasti taannoin odottavansa esikoislastaan aviomiehensä, baseball-tähti Justin Verlanderin kanssa. Kate Upton poseerasi taannoin Yamamay-vaatemerkin mainoskuvissa, joissa olivat esillä niin yhtiön alusvaateuutuudet kuin mallin kuuluisat kurvitkin.

Heinäkuussa Miami Beachilla järjestetyssä Sports Illustrated -lehden tilaisuudessa Upton paljasti olevansa raskaana. Nyt raskaus on edennyt jo pitkälle, sillä Kate on julkaissut somessa itsestään tavallista kurvikkaamman valokuvan.

View this post on Instagram

💗

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

26-vuotias Kate Upton on tullut tutuksi muun muassa Sports Illustratedin, GQ-lehden ja Voguen kannesta. Lisäksi hänet on nähty lukuisissa elokuvissa, mainoksissa ja musiikkivideoissa.