Salarakkaan vartalo kuin veistos – esitteli muotojaan narustringeissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityjulkkis Khloe Kardashianin ja koripalloilija Tristan Thompsonin parisuhde romahti viime vuonna, kun NBA-tähti jäi ensimmäisen kerran kiinni uskottomuudesta. Hän vietti hotelliyön newyorkilaisen tarjoilija Lani Blairin kanssa.

Tristan Thompson on ilmeisesti ollut salasuhteessa monen muunkin naisen kanssa, mutta Lani Blair on yksi syrjähypystä hyötynyt. Nainen on singahtanut hetkessä yhdeksi Instagramin seuratuimmista malleista. Hän tekee edelleen töitä myös New Yorkissa sijaitsevalla herrasmiesklubilla.

Lani Blair on julkaissut kuvan, joka esittelee erityisesti hänen kapeaa vyötäröään ja muhkeaa takamustaan. Naisella on kuvassa valkoiset narustringit ja edestä solmittu t-paita. Viettelevän sensuelli kuva on saanut runsaasti fanien kehuja osakseen.

View this post on Instagram

🦋

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on

View this post on Instagram

Go Gina!!! 2pc set: @fashionnova💫

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on