Peitto heilui Temptation Islandilla saman tien

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat saaneet seurata jo vuosien ajan Temptation Island -suosikkisarjan suomalaista versiota, jonka tuotantokausilla on tapahtunut monenlaista. Makuuhuoneissa tapahtumia on ollut toisilla kausilla selvästi enemmän kuin toisilla.

Huomenna keskiviikkona alkavalla kaudella tulee ilmeisesti menoa riittämään. Nyt nimittäin ohjelman tuotanto on paljastanut, että peitto heilui saman tien. Lisäksi alkavalla kaudella saarelle astelee tuttuun tapaan ihmisiä myös kesken kauden. Tällä kertaa mukaan tulevat edelliseltä kaudelta tutut Juuso ja Vilma.

– Kevään aikana kahvipöytäkeskusteluihin nousee taas varmasti liuta uusia nimiä ja tulemme huomaamaan, että Tempparit lunastaa paikkansa kovimpana parisuhderealitynä mitä televisio tällä hetkellä tarjoaa. Nyt viimeistään on pakko itsekin tunnustaa se tosiasia, että viettelevät olosuhteet ja kolme pitkää viikkoa ovat osallistujille vahva ja petollinen yhdistelmä, ohjelman isäntä Sami Kuronen kertoo.