Ihmiset voivat pahoin pizzavideon takia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pizza-sana on alunperin tarkoittanut kaikkia taikinapohjaisia ruokalajeja. Nykyisin taikinapohjaa suuremmassa roolissa on pitsan päälle pantavat täytteet. Pitsaan ei kuitenkaan panna maissia. Koskaan.

Erinomainen pitsa on parhaimmillaan kulinaristisen nautinnon tarjoava monipuolinen ruoka, joka valmistetaan tietynlaisia arvoja ja perinteitä noudattaen. Nyt verkossa leviää viraalina vanha video, jolla nähdään erään pitsanpaistajan suoritus. Ihmiset ovat kauhuissaan.

Ensinnäkin pitserian työntekijä näyttää olevan ylpeä taidoistaan, vaikka hän rikkoo pohjan, laittaa liian vähän lirulta näyttävää tomaattikastiketta, hölvää liikaa majoneesia ja panee kaiken kukkuraksi pitsaan maissia. Hän paistaa pitsan roskilla lämmitetyssä uunissa ja panee valmiin tuotoksen päälle kolme oliivia. Ei näin.