Jymy-yllätys! Jasper Pääkkönen mukana Spike Leen tulevassa Vietnam-elokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jasper Pääkkönen keräsi viime vuonna kiitosta roolistaan ohjaaja Spike Leen palkitussa Blackkklansman-elokuvassa. Nyt suomalaistähden on paljastettu olevan mukana myös ohjaajan seuraavassa projektissa.

Leen Netflixille ohjaama Da 5 Bloods sijottuu Deadline-sivuston mukaan Vietnamin sotaan. Se kertoo Vietnam-veteraaneista, jotka palaavat sotatantereelle noutamaan kuolleen joukkuejohtajansa ruumista ja etsimään samalla haudattua aarretta.

Da 5 Bloods -elokuvassa ovat mukana Pääkkösen lisäksi muun muassa Black Panther -tähti Chadwick Boseman, Delroy Lindo, Jean Reno, Clarke Peters ja Isiah Witlock Jr. Kyseessä tulee olemaan aikaisemmin Netflixille muun muassa sarjaversion She’s Gotta Have It -elokuvastaan ohjanneen Leen neljäs yhteistyö yhtiön kanssa.