Suomalaismalli Lotta Kaijärvi upeassa sänkykuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman supermallien joukossa ei ole vielä koskaan nähty suomalaista kaunotarta, mutta sen tapahtuminen lienee vain ajan kysymys. Eräs sinne kovasti parhaillaan pyrkivistä on Brand-mallitoimiston kaunotar Lotta Kaijärvi.

View this post on Instagram

Aftersweat potato

A post shared by LOTTA MAYBELAKE (@lottamaybelake) on

Tällä kertaa Lotta nähdään poseeraamassa sängyllä vain kauniit valkoiset alushousut yllään.

Vuodenvaihteessa Lotta esitteli miten mennään avantoon, ja se oli hänen someseuraajilleen eksoottinen näky. Lisäksi Lotta Kaijärven nimi tulee esiin lukuisten kansainvälisten mallitoimistojen listauksissa, joten hänessä voi hyvinkin olla aineksia maailman arvostetuimpaan joukkoon. Lotta on aktiivinen myös Instagramissa, jossa hänen kuviaan seuraa jo yli 20.000 ihmistä.