Michael Jacksonin veljenpoika suunnittelee vastinetta kohudokumentille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO:n Leaving Neverland -dokumenttielokuvassa kaksi miestä syyttää Michael Jackson käyttäneen heitä lapsena seksuaalisesti hyväksi. Elokuva on herättänyt valtavan maailmanlaajuisen kohun.

Leaving Neverland on herättänyt erityisesti Michael Jacksonin lähipiirin raivon. Nyt edesmenneen tähden veljenpoika Taj Jackson kertoo jo suunnittelevansa omaa dokumenttielokuvaa, joka olisi vastine Leaving Neverlandillle.

Miehen mukaan hänen elokuvansa ei keskity hehkuttamaan poptähden uraa, sillä monet dokumentit ovat jo tehneet niin. Sen sijaan dokumentti alkaa vuoden 1993 Michael Jacksoniin kohdistuvista syytöksistä. Tuolloin 13-vuotiaan Jordan Chandlerin isän nostama kanne sovittiin 23 miljoonalla dollarilla.

– Michael oli tapauksen sopimista vastaan ja erittäin vihainen. Lopulta hän antoi periksi. Miksi hän teki niin? Dokumentti tulee käsittelemään sitä, Taj Jackson kuvaili NME-lehdelle.