Parikunnalla 32 vuoden ikäero – ihmiset luulevat aviomiestä isoisäksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seitsemänkymmentä vuotta vanha Tom Crutchfield ei pelkää kuolemaansa. Sen sijaan mies sanoo pelkäävänsä, ettei ehdi elää tarpeeksi yhdessä huomattavasti nuoremman vaimonsa, 37-vuotiaan Staceym kanssa.

Floridalainen pariskunta on ollut naimisissa neljä vuotta. He työskentelevät Tomin omistamalla matelijafarmilla. Vaikka heillä on ikäeroa huimat 32 vuotta, ovat he kertomansa mukaan umpirakastuneita.

Tom Crutchfieldillä on neljä tytärtä, joista vanhin täyttää tänä vuonna 48 vuotta ja nuorin 33 vuotta. Sen sijaan Stacey Crutchfieldin isä on viisi vuotta nuorempi kuin hänen aviomiehensä. Pariskunta todistaa, että ikä on vain numeroita ja heidän perheensäkin on hyväksynyt liiton. Kahden aikuisen muodostama liitto toimii, mikäli siinä on tarpeeksi rakkautta.