Jordyn Woods lähtee ulkomaille kohua karkuun – paljasti mitä teki Tristan Thompsonin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljardööri Kylie Jennerin parhaan kaverin, Jordyn Woodsin elämä romuttui yhdessä päivässä. Hän oli erehtynyt humalapäissään vehtailemaan Jennerin isosiskon Khloe Kardashianin avomiehen Tristan Thompsonin kanssa. Woods on kertonut, että kyseessä oli yksi ainoa pikkupusu.

– Se oli yksi pusu huulille. Ei kieltä, ei kähmintää, ei mitään muuta, Jordyn Woods kertoi äskettäin Jada Pinkett Smithin haastattelussa pistäen kaiken humalatilan piikkiin.

Hän on myös vakuuttanut, että kaksikko ei harrastanut seksiä. Jordyn Woods on myös sanonut olevansa valmis valheenpaljastustestiin asiasta. Nyt nainen aikoo kuitenkin karistaa Yhdysvaltojen pölyt ja kohut jaloistaan. Hän matkustaa lähipäivinä äitinsä kanssa Dubaihin ja Lontooseen, The Hollywood Gossip uutisoi.

View this post on Instagram

goodnight ⚖️

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on