Sara Sieppi uhkeana aurinkolomalla – kurvikas kuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen Miss Suomi Sara Sieppi on viime aikoina julkaissut sosiaalisessa mediassa aktiivisesti upeita lomakuviaan, joissa hän viettää luksuslomaa eri puolilla maailmaa. Parhaillaan Sieppi jälleen lomalla, joka ei ole ollut kaikkien mieleen. Sosiaalisessa mediassa hänen elämäänsä nimittäin verrattiin peräti orjaplantaaseihin.

Nyt Sara poseeraa tuoreissa kuvissaan kurvikkaana lomatunnelmissa. Siepin monet fanit tyrmistyivät aurinkoloman vertaamisesta orjaplantaaseihin. Sieppi on viime aikoina kommentoinut useasti nettikiusaamista julkisuudessa. Taannoin missikaunotar kertoi jopa harkinneensa kommentoinnin estämistä.

– Yleensä en ota enää negatiivisia kommentteja itseeni, mutta kieltämättä eilen tuntui jotenkin tosi pahalta pitkästä aikaa. Olen jopa miettinyt, pitääkö mun jättää kommenttiosio kokonaan pois kuvista, kun tämä meininki täällä on mennyt ihan hulluksi? Sara Sieppi pohti.