Suosittu Youtube-kanava suljettiin – äitiä syytetään lapsitähtien pahoinpitelystä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Youtuben suositun Fantastic Adventures -kanavan ylläpitäjä Machelle Hackney on pidätetty. Häntä syytetään videoiden tähtien, adoptoitujen lastensa julmasta pahoinpitelystä.

Yli 800 tuhannen tilaajan kanavan päältä päin viattomilla videoilla Hackneyn 3-15 -vuotiaat lapset päätyvät erilaisiin seikkailuihin. Kulissien takana äiti rankaisi lapsia julmilla tavoilla, mikäli he esimerkiksi unohtivat vuorosanoja tai eivät halunneet esiintyä videoilla.

Äiti muun muassa suihkutti poikiaan pippurisumutteella, pakotti heidät jäiseen kylpyyn, pimitti heiltä ruokaa ja lukitsi lapset komeroon. Hackneyn epäillään myös pahoinpidelleen lastensa sukupuolielimiä. Kaltoinkohtelu tuli ilmi Hackneyn aikuisen tyttären antaman vihjeen perusteella tehdyssä tarkistuksessa.

Buzzfeedin mukaan pidätetyiksi päätyivät myös naisen aikuiset pojat Logan ja Ryan, sillä he eivät olleet ilmiantaneet äitiään. Youtube on sittemmin sulkenut Fantastic Adventures -kanavan.