Kaverukset löysivät aarteen keskeltä peltoa – jääkaappi täynnä olutta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tulvan jälkiä siivonneet miehet tekivät odottamattoman löydön keskeltä tyhjää peltoa. He löysivät hylätyn jääkaapin täynnä olutta. Yhdysvaltojen Nebraskassa asuvat Kyle Simpson ja Gayland Stouffer olivat juuri olleet siivoamassa Simpsonin maita tulvan jäljiltä, kun he huomasivat joutain outoa.

Tulva oli kuljettanut keskelle peltoa mustan jääkaapin. Kaapin sisältä paljastui todellinen aarre. Se nimittäin oli täynnä avaamattomia oluttölkkejä. Miehet joivat pari olutta ja jakoivat sittä ottamiaan kuvia Facebookissa.

Jääkaapin omistaja, Brian Healy on sittemmin tunnistanut sen laitteen kulmassa olevien jälkien perusteella. Simpson ja Stouffer suunnittelevat USA Today -lehden mukaan palauttavansa jääkaapin hänelle, vaikka ehtivätkin juoda sen sisältä muutaman oluen.