Palkkiometsästäjän vaimo kuolemansairas – jahtaa silti yhä rikolllisia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mieheni on palkkiometsästäjä -televisiosarjasta tutuksi tulleen Beth Chapmanin syöpä on levinnyt rajusti. Kurkkusyövän kerran jo aiemmin selättänyt vaaleaverikkö viettää nyt elämänsä viimeisiä aikoja syövän levittyä myös keuhkoihin.

Mieheni on palkkiometsästäjä -realitysarjan päätähti Duane Chapman kertoi äskettäin DailyMailTV:lle, että hänen urhea vaimonsa taistelee edelleen rikollisuutta vastaan, vaikka on kuolemansairas. Nainen on päättänyt viettää viimeiset hetkensä tiiviisti miehensä rinnalla. Hän haluaa elää elämäänsä täysillä ja ottaa kiinni rikollisia.

– Beth on päättänyt, että syöpä ei pysäytä häntä. Olen ylpeä hänen vahvasta ja positiivisesta asenteesta. Hänellä on syöpä, mutta hän on päättänyt taistella sitä vastaan jumalattomalla tarmolla. Olen itkenyt paljon tämän asian takia, Duane Chapman kertoo.

View this post on Instagram

Date night with hubs @duanedogchapman

A post shared by Beth Chapman (@mrsdog4real) on

View this post on Instagram

te·nac·i·ty Noun synonyms: persistence, pertinacity, determination, perseverance, doggedness, tenaciousness, single-mindedness, strength of will, firmness of purpose, strength of purpose, fixity of purpose, bulldog spirit, tirelessness, indefatigability, resolution, resoluteness, resolve, firmness, patience, purposefulness, staunchness, steadfastness, constancy, staying power, application, diligence, assiduity, sedulousness, insistence, relentlessness, inexorability, inexorableness, implacability, inflexibility; More the quality or fact of being very determined; determination. "you have to admire the tenacity of these two guys" the quality or fact of continuing to exist; persistence. #wgn #dogsmostwanted #girlpower

A post shared by Beth Chapman (@mrsdog4real) on