Kris Jenner: ”Pettämisskandaali oli hyvää televisioviihdettä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuodesta 2007 saakka esitetty amerikkalainen realitysarja Kardashianit on esitellyt varakkaan perheen elämää 15 tuotantokauden verran. Äskettäin alkanut 16. tuotantokausi pureutui muun muassa Khloe Kardashanin ja hänen lapsensa isän Tristan Thompsonin pettämisskandaaliin.

Koko perheen manageri Kris Jenner on kertonut On Air With Ryan Seacrestin haastattelussa, että hän luottaa lastensa tekevän oikeita päätöksiä elämässään.

Hän myönsi rukoilleensa skandaalin keskiössä. Kris Jenner haluaa lastensa olevan rehellisiä ja tekevän sen, minkä parhaakseen katsovat. Hänen mukaansa Khloe Kardashianin sydänsuruilla on myös tarkoituksensa.

– Ihmiset katsovat ohjelmaamme ja he voivat samaistua perheenjäsentemme elämäntilanteisiin tai asioihin, joita lapseni käyvät elämässään läpi, Kris Jenner kertoi haastattelussa.

Hänen mukaansa Kardashianien ohjelmassa ei silotella totuuksia, sillä osa katsojista voi saada lohtua tai neuvoja sarjan avulla omiin tilanteisiinsa. Hänen mukaansa on myös tervettä huomata, että myös rikkailla ihmisillä on tavallisia ja yleisiä ongelmia elämässään. Se on hänen mukaansa hyödyllistä televisioviihdettä.