Nicole Kidmania ei päästetä poikansa häihin – Tom Cruise estää uskonnon perusteella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Tom Cruise on yksi skientologiakirkon arvostetuimmista jäsenistä. Myös hänen kaksi lastaan, Isabella ja Connor Cruise ovat aktiivisia skientologeja. Nyt 24-vuotias Connor on menossa naimisiin.

Connor Cruisen morsian on italialaisen skientologiperheen Silvia-tytär. Silvian perhe muutti taannoin Yhdysvaltojen Floridaan uskontonsa vuoksi. Skientologien pääkonttorit sijaitsevat. Valitettavasti Connorin adoptioäiti Nicole Kidman ei pääse osallistumaan poikansa häihin, koska nainen on eronnut skientologien riveistä.

Näyttelijätär Nicole Kidman ei saanut myöskään osallistua taannoin adoptiotyttärensä Isabella Cruiden häihin Lontoossa 2015. Isabella meni tällöin naimisiin Max Parkerin kanssa. RadarOnlinen mukaan Nicole Kidmanin pääsyn evääminen uskonnollisista syistä oli alunperin Tom Cruisen idea.

https://www.instagram.com/p/9q3c2_GxsO/

https://www.instagram.com/p/BvuzDS7FRZV/