Khloe Kardashian palasi exän kainaloon – saa tärkeää tukea vaikeana aikana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksinhuoltajaäitinä elävä Khloe Kardashian on joutunut käymään vuoden aikana isoja asioita läpi. Hänen ex-miehensä Tristan Thompson jäi kiinni pettämisestä vain muutama päivä True-tyttären syntymää. Mies jäi uudestaan kiinni uskottomuudesta ystävänpäivän jälkeen tänä vuonna.

Hankalaa aikaa julkisuudessa elävä Khloe Kardashian on saanut runsaasti lohtua ex-poikaystävältään French Montanalta. Vaikka pari ei ole virallisesti yhdessä, on heidän välillään kemiaa ja mies toimii erinomaisena lohdutuksena. Khloe pystyy luottamaan French Montanaan sataprosenttisesti.

Lisäksi räpartistin kerrotaan olevan huomattavasti NBA-koripalloilija Tristan Thompsonia kypsempi, mikä on huojentavaa Khloe Kardashianin kannalta. He erosivat neljä vuotta sitten, mutta ovat pysyneet ystävinä, HollywoodLife uutisoi.