Demi Rose juhli syntymäpäiviä seksikkäänä Cleopatrana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti tiistaina syntymäpäiviään. Tähti vietti merkkipäiväänsä muinaisegyptiläisissä tunnelmissa.

Rose piti rohkealla asuvalinnallaan huolen siitä, että huomio kiinnittyi juhlissa häneen. Mallin paljastavaan Cleopatra-henkiseen asukokonaisuuteen kuuluivat muun muassa musta peruukki, kultapäähine ja mustat rintaliivit. Tähti esitteli asuvalintaansa myöhemmin Instagramissa.

Demi Rose täytti virallisesti 24 vuotta jo 27. maaliskuuta. Tuolloin hän juhlisti syntymäpäiviään vain viettämällä iltaa ystäviensä kanssa. Viralliset ja näyttävät syntymäpäiväjuhlat järjestettiin vasta nyt.

 

View this post on Instagram

Cleo 🖤 #24

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on