HesaÄijä laulaa Forte Silencen uudella singlellä – aiheena narkomaani-isä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensimmäisen No Self Control -singlensä viime vuonna julkaissut Forte Silence -yhtye julkaisee nyt uuden Unicorn-kappaleen. Yhtyeen laulajana toimii useita platinalevyjä myynyt Hesaäijä, eli Marios Kleovoulou.

– Hienon vastaanoton saanut ensimmäinen single on striimannut yli satatuhatta kertaa ja luku kasvaa koko ajan. Nyt ollaan keskitytty uuden musiikin tekemiseen ja tämä toinen single Unicorn on näiden sessioiden tulosta, kitaristi Tuomas ”Gary” Keskinen kertoo.

Forte Silence kertoo soittavansa hybrid rockia, joka yhdistelee rockin ja konemusiikin soundimaailmoja. HesaÄijä kertoo yhtyeen olevan hänelle terapeuttinen tapa käsitellä asioita, joista on muuten vaikea puhua. Huumeet veivät aikoinaan miehen isän, ja nyt hän haluaa käydä asioita läpi musiikin kautta.

– Huumeiden aikaansaama olotila voi tuntua hetken hyvältä, mutta loppujen lopuksi vie sinut kauemmas kaikesta todellisesta. Huumeiden aikaansaama hetkellinen hurmio on epätodellista, HesaÄijä kertoo kappaleen tarinasta.