Rita Niemi nakuilee somessa – vauvamasu vie huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island -realitysarjasta alunperin tunnetuksi tulleet Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat saamassa perheenlisäystä. Gladiaattorit-ohjelmassakin gladiaattoreina mukana ollut julkkispari kertoi iloisesta perheuutisesta viime syksynä. Tähän saakka odotus on edennyt hienosti.

Nyt Rita nähdään poseeraamassa lähes alastomana kameran edessä esittelemässä upeaa vauvamasuaan.

– Naisen keho on uskomaton, miten se muovautuu ja muuttuu kauniisti raskauden myötä.Mulle kuitenkin suurin muutos on pikkuhiljaa tapahtuva kaunis kasvu naiseudesta äitiyteen. Se on jotain vahvaa ja oikeata, Rita kirjoittaa upean kuvansa yhteydessä.

Rita ja Aki olivat juuri aloittamassa lapsettomuushoitoja, kun ilouutinen tuli. Perheenlisäystä odotellaan syntyväksi tällä tietoa ensi vuoden kesäkuussa.

– Meille tulee VAUVA! Yli kolmen vuoden yrittämisen ja odotuksen jälkeen raskaustesti näytti plussaa juuri, kun olimme aloittamassa lapsettomuushoitoa. ELÄMÄ ON IHMEELLISTÄ. Syy, miksi kerromme tästä jo nyt, on se, että olemme kertoneet avoimesti lapsettomuushoitojen aloittamisesta. Moni on elänyt sydämellään mukana ja emme voi enää olla vastaamatta kyselyihin ja viesteihin oletettujen hoitojen etenemisestä ja kierrellä totuutta, Niemi-Manninen jatkoi.

Televisio-ohjelmien jälkeen pari on esimerkiksi kiertänyt aktiivisesti Suomea erilaisilla kiertueilla. Rita on nykyisin melko aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee usein upeita kuvia fitness-vartalostaan. Rita Niemi-Manninen on tehnyt menestyksekkään uran, jolla hän voitti useita kertoja muun muassa MM-hopeaa ja EM-kultaa.