Katie Price paljasti uudet kasvonsa – leikelty entistä rajummin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Päihteiden ja talousongelmien kanssa viime vuosina ongelmissa rypenyt povipommi Katie Price kihlautui taannoin itseään huomattavasti nuoremman Kris Boysonin kanssa. Kyseessä on glamourmallin viides kihlautuminen. Nyt Katie on esitellyt myös uudet entistä leikellymmät kasvonsa.

Lukemattomista kauneusleikkauksista ja niiden myötä jättimäisistä rinnoistaan tunnettu Katie, taiteilijanimeltään Povipommi Jordan, on nyt käynyt operoimassa kasvonsa taas uuteen kuosiin. Tälläkin kerralla tulos oli selkeää takapakkia, sillä nyt jos joskus hän näyttää epäluonnolliselta.

Julkkisnainen itse kommentoi näyttävänsä muutaman päivän ajan leikkauksen jälkeen vielä oudolta ja tunnistamattomalta, mutta hänen mukaansa tilanteen pitäisi muuttua parempaan suuntaan muutamassa päivässä turvotuksen laskettua.

Mediapersoonana tunnettu Katie Price on aina ollut epäonninen rakkauselämänsä suhteen. Naisen kolmas aviomies osoittautui kaikista katalimmaksi, sillä hän petti naista Katien parhaan kaverin ja jopa lastenhoitajan kanssa.