Skandaali paisuu! Jenelle Evansin toinenkin poika otettiin huostaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan Teen Mom 2 -sarjasta tuttu Jenelle Evans on sai potkut suositusta realitysarjasta h’änen aviomiehensä ammuttua perheen koiran. Nyt Evans on menettänyt Kaiser-poikansa huoltajuuden.

Lastensuojelun väki kävi hakemassa Jenelle Evansin ja Nathan Griffithin yhteisen Kaiser-pojan vastoin hänen äitinsä tahtoa. Syynä on lähipiirin huoli liittyen Jenellen uuden aviomiehen David Easonin arvaamattomaan käytökseen. Kun Nathan Griffith oli kuullut Easonin ampuneen perheensä koiran, soitti hän hätänumeroon ja pyysi viranomaisia tarkastamaan hänen Kaiser-poikansa hyvinvoinnin.

Jenelle Evans kertoi Us Weeklylle, että Kaiser haettiin päiväkodista. Äidille ei ilmoitettu asiasta. Jenellen vanhempi Jace-poika asuu hänen isoäitinsä, Barbara Evansin kanssa. Jenelle yrittää parantaa suhdettaan aviomieheensä skandaalin keskellä.