Bikinit, joista näkyy läpi! Kohuttu bikiniuutuus ei sovi kaikille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bikinien ja uimapukujen saralla tapahtuu vuosittain melko rajallisesti kehitystä, sillä kovin mullistavia uutuuksia esitellään vain harvoin. Nyt I Saw It First on kuitenkin lanseerannut uudet bikinit, joista kohistaan parhaillaan ympäri maailmaa. Niistä nimittäin näkyy läpi.

I Saw It First

Läpinäkyvästä neonkeltaisesta verkosta valmistetut bikinit eivät sovi häveliäille naisille, sillä tarkkasilmäinen sivustakatsoja näkee niistä melko hyvin läpi. Tuotteen hinta on verkkokaupassa vain noin 13 euroa, joten kovin kalliiksi mahdollisen kesätrendin leviäminen ei kuluttajille ole tulossa.

Tuotteen esittelykuvista tämä ei vielä kovin selvästi paljastu, mutta Coronation Streetin näyttelijätär Arianna Ajtarin somekuvista voidaan huomata miten intiimit yksityiskohdat paljastuvat.

View this post on Instagram

What’s the Tea? @isawitfirst

A post shared by ARI 🌍 (@arianna_ajtar) on