Mörkömukin suosio räjähti käsiin – myytiin loppuun myös Iittalan verkkokaupasta

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa on jääkiekon maailmanmestaruuden jäljiltä meneillään todellinen mörkömania. Maajoukkue Leijonien kapteenille, Marko ”Mörkö” Anttilalle on osoitettu kunniaa lukuisilla tavoilla niin eri puolilla maata kuin sosiaalisessa mediassakin.

MM-kullan myötä yhdestä Arabian valmistamasta Muumimukista on tullut todellinen myyntihitti. Kyseessä on tietenkin muki, jossa nähdään muumeista tuttu Mörkö. Sosiaalinen media täyttyi maanantaina kuvista, joissa jääkiekkofanit nauttivat aamukahviaan mörkömukeista.

Mörkömukit ovat olleet niin suosittuja, että ne oli jo maanantai-iltapäivästä ehditty myymään Iittalan verkkokaupasta loppuun. Ylen mukaan mukeja on mahdollista ennakkotilata Iittalan myymälöistä, ja niitä saattaa vielä löytyä joidenkin kivijalkaliikkeiden hyllyistä.