Virkatut bikinit olivat vasta alkua – nyt tulevat palmikkobikinit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin 30 vuotta täyttänyt herrasmiesklubin tarjoilija Lani Blair esittelee mielellään alusasuja Instagramissa. Hän on näyttänyt mallia vaihtoehtoisesta tyylistä, jossa bikinit ovat näyttäneet isoäidin virkkaamilta.

Nyt newyorkilainen kaunotar on pukenut päälleen alusasun, joka on kuin palmikkoneuleella kudottu. Naisen alusasu saattaakin kilvoittaa käsityöharrastajien mieleen uusia ideoita kesän kevyempiin asuihin. Lani Blairin päällä neulottu alusasu näyttää mainiolta.

Hän nousi julkisuuteen viime vuonna suudeltuaan koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa. NBA-tähden silloinen avovaimo Khloe Kardashian oli menossa synnyttämään pariskunnan ensimmäistä yhteistä lasta.

Sittemmin Thompson jäi kiinni pettämisestä uudestaan ja sai julkiset haukut niskaansa kaikilta Kardashian-faneilta. Lani Blair puolestaan hyötyi julkisuudesta satojen tuhansien seuraajien muodossa.

View this post on Instagram

💋 2pcset: @fashionnova🧚🏼‍♀️

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on