Salarakas unohti paidan kotiin – pelkät rintaliivit takin alla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmekymppinen Lani Blair on moninkertaistanut seuraajamääränsä Instagramissa kuluneen vuoden aikana. Naisella on pian 800.000 seuraajaa. Hän työskentelee edelleen herrasmiesklubilla tarjoilijana, mutta elättänee osittain itsensä myös mallina.

Nyt nainen on esitellyt suosikkimerkkinsä Fashion Novan valkoista jakkupukua kadulla. Tyylikäs asukokonaisuus on muutettu seksikkääksi yläosan avulla, kun hän on jättänyt tavallisen paidan kokonaan pois päältään. Lani Blairilla on vain jakkutakki rintaliivien päällä.

Nainen tuli tunnetuksi paparazzien kuvattua hänet NBA-tähti Tristan Thompsonin seurassa. Thompson oli tällöin virallisesti Khloe Kardashianin avomies ja pariskunnan tytär oli viittä vaille syntymässä. Thompson jäi pettämisestä kiinni sittemmin uudelleen. Lani Blair on puolestaan hyötynyt kuuluisuudesta.

View this post on Instagram

Suits my mood just fine… Suit: @fashionnova

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on