Isä lopetti lapsen itkuraivarit – nerokas kikka paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uhmaikäiset voivat hermostua lähes mistä tahansa. Toisinaan käänteispsykologia voi auttaa, etenkin jos lapsi haluaa väittää väkisin kaikesta vastaa. Esimerkiksi sanomalla: ”Älä syö ruokaa”, saattaakin saada uhmaikäisen lapsen syömään.

Eräs isä on osoittanut, että lapsi menee hämilleen kiukkukohtauksen ollessa hurjimmillaan, jos itkemiseen jaetaan erikseen vuorot. Videolla on tunteitaan vahvasti ilmaiseva tyttö, mutta hän rauhottuu, kun isä antaa myös itselleen ja tytön pikkusisarelle mahdollisuuden itkeä. Toisinaan lapsi huomaa, että eihän itkupotkuraivareissa ole mitään järkeä.

Perhe oli ollut lomailemassa Cabo San Lucasissa, Meksikossa. Perheenisä kertoo, että kiukutteluvuorojen jakaminen toimii aina ja hän on oppinut kikan jo perheen vanhimman tyttären kanssa.