Donald Trump ja Motörhead yhdistettiin – katso hämmentävä lopputulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lars von Retriever -nimellä Youtube-videoita tehtaileva on julkaissut useita Donald Trump -aiheisia videoita nettiin. Hän on onnistunut muokkaamaan Yhdysvaltain presidentin puheista metallimusiikkia liittämällä oikean sävelkulun kriteerit täyttävät sanat yhteen taustamusiikin avulla.

Tällä kertaa Valkoisen talon päämies on päässyt sanailemaan legendaarisen basistin ja laulajan Lemmy Kilmisterin suulla. Donald Trumpin sanat on liitetty Motörheadin maineikkaaseen Ace Of Spades -kappaleeseen. Jokainen voi miettiä, kuinka monta työtuntia on mennyt oikeiden sanojen ja sävelasteikkojen etsimiseen.

Hän on joutunut leikkaamaan jokaisen Donald Trumpin kappaleeseen sopivan sanan alkuperäisestä puheesta irti ja editoimaan sen jälkeen osaksi suurempaa kokonaisuutta. Paljon on Donald Trumpin suusta kuultu, mutta nyt hän suoltaa ensimmäisen kerran ehtaa hard rockia. Video on kerännyt nopeasti kymmeniätuhansia katselukertoja.