Moulin Rouge -ohjaajalta Elvis-elokuva – Vanessa Hudgensin poikaystävä kiinnitettiin kultakurkun rooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tunnettujen muusikoiden elämänkertaelokuvat ovat kovinta huutoa Hollywoodissa. Nyt suunniteilla on rock n’ rollin kuninkaaksikin kutsutusta Elvis Presleystä kertova elokuva.

Elvis-elokuvan ohjaa Baz Luhrmann, joka tunnettuja töitä ovat muun muassa Moulin Rouge, The Great Gatsby – Kultahattu ja William Shakespearen Romeo ja Julia. Deadline-sivuston mukaan pääroolissa nähdään melko tuore näyttelijälupaus Austin Butler.

Elviksen rooliin olivat ehdolla muun muassa Harry Styles, Ansel Elgort ja Miles Teller. Rooliin kiinnitetty Butler tunnetaan parhaiten Vanessa Hudgensin poikaystävänä ja rooleistaan lukuisissa Disney-kanavan sarjoissa. Hänet nähdään myös Quentin Tarantinon tulevassa Once Upon a Time in Hollywood -elokuvassa.