Linda Suomen kuumin fitness-malli? Bikinikuvat puhuvat puolestaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-buumi on noussut Suomessa toden teolla vuodesta 2013 lähtien, ja samalla julkisuuteen on tullut lukuisia poikkeuksellisen näyttäviä fitness-kaunottaria. Eräs heistä on Linda Manuella, joka nousi tuolloin some-tähdeksi niin Facebookissa kuin Instagramissakin.

View this post on Instagram

Hellooooo weekend ❤️

A post shared by Linda Manuella Nastasja (@lindamanuella) on

Nyt Linda nähdään poseeraamassa Instagramissa itse julkaisemissaan bikinikuvissa, joissa hänet nähdään lomatunnelmissa bikineissä Italian maisemissa.

https://www.instagram.com/lindamanuella/

Helsinkiläinen personal trainerina työskentelevä Linda Manuella nähtiin vuosia sitten vilaukselta myös huippusuositussa Luokkakokous-elokuvassa, jossa hän esitti kahvilan myyjää. Jaajo Linnonmaan ja Aku Hirviniemen roolihahmojen lisäksi myös kymmenettuhannet muut ihailevat näyttävää kaunotarta varsinkin hänen Instagram-kuvissa, joilla on jo yli 35.000 seuraajaa.