Claudian Romanin takapuoli Miami Beachilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Taannoin Romani nähtiin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa, mutta nyt hänet nähdään suihkussa.

Miamissa asuva kurvikas kaunotar poseeraa nyt somekuvissaan Bahamalla alaosasta erittäin paljastavassa uimapuvussa, joka ei varmasti jäänyt huomaamatta yhdeltäkään paikalla samaan aikaan liikkuneelta mieheltä. Asun alaosa oli nimittäin niin häviävän pieni, että sitä tuskin havaitsi lainkaan glamour-mallin yllä.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.