Teini haluaa olla sukupuoleton hirviö – kaikkea muuta kuin normaali

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Roolileikin astetta pidemmälle vienyt lontoolainen Jazmin Bean haluaa elää kauhutarinoiden modernina hirviönä vailla tiettyä sukupuolta. Hän näkee runsaasti vaivaa muokatakseen ulkonäköään päivittäin mahdollisimman ahdistavaksi. Apuna toimii kosmetiikka, asusteet ja vaatteet.

Jazmin Bean on aloittanut myös oman kosmetiikkamerkkinsä suunnittelemisen. Hän haluaa tarjota samankaltaisilleen oivat työkalut itsensä toteuttamiseen. Hänen koko elämänsä on kyllästetty kauhuteemalla ja hirviöillä – kunhan se on normaalista poikkeavaa ja tarpeeksi häiritsevää.

Hän on tavannut samankaltaisia ihmisiä netissä, ja viettää mielellään aikaansa heidän kanssaan. Jazmin toivoo, että voisi jonakin päivänä muokata itsensä kauneusleikkausten avulla sukupuolettomaksi alieniksi.