Courtney Stodden kärsi syömishäiriöstä – avautui nyt piinastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuosina naisellisempia muotoja saavuttanut povipommi Courtney Stodden ei halua kuulla ihmisiltä olevansa lihava tai pyöreä. Syynä on se, että hän on kärsinyt syömishäiriöstä lähes koko aikuisikänsä.

– Kun ensimmäisen kerran astuin julkisuuteen, olin 16-vuotias ja painoin 43 kiloa. Tällöin minua kiusattiin ympäri maailmaa hoikan vartalon takia. Sain sen takia ahdistusta ruoasta. Mutta nyt, viime aikoina, olen hyväksynyt ruoan. Olen hyväksynyt tarvitsevani sitä selviytyäkseni hengitysilman tavoin, Stodden kirjoittaa Instagramissa.

Hän haluaa muistuttaa ihmisiä harkitsemaan kirjoittamiaan kommenttejaan. Courtney Stodden ei halua kuulla arvosteluita tai huomautuksia vartalonsa nykyisestä koosta. Hänen mukaansa ihmisten tulisi katsoa peiliin ja opetella olemaan ystävällisiä. Sanat voivat satuttaa.